DANSANTA KOLONISTER MED LJUV MUSIK

Bästa musiken fick vi av  Young 66. Sååå bra! Härlig musik, som sagt och ett fantastiskt duktigt sångarpar. Ni hittar smakprov på deras musik om ni klickar på denna länk http://www.young66.se/musik.htm eller på fliken"Jukeboxen" på bilden nedanför.
 
Startsidan Musik Bildgalleri Pressbilder Bokningar
 


 


© Young 66 2011 | Produktion: Markus Redman | Kontakt
  
Ett gott betyg till musiken är att det blir många som är uppe och dansar. Redan när den första låten spelade upp så pinnade det upp dansanta kolonister - och så höll det på ända till natta´. Helt plötsligt var det som om artros och onda knän var som bortbåsta. Att dansgolvet var, lindrigt sagt, halkfritt var kanske en nödvändighet. Vi har ju inte direkt en låg medelålder i vi vår kolonistiska förening. Att dansa direkt på cementplattorna gick ju jättebra! Tänkte på forna tider, då jag var på dans - då hyvlades det stearin eller talkades på golvet för att det skulle betraktas dansvänligt.
 
 
Det kan vara så här mysigt  med dans, men det verkar som om Göran Rönnbäck och Jan Lidbäck blev inspirerade av folkdansen dagen innan. Jag tycker det verkar som en variant av oxdansen.
  
 
 
 
 
Ett särskilt tack till marknadsföringsgeneralen Jan Österberg som hade engagerat kvällens musik. Det gjorde du så bra, så det kan du gott få göra om!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0