KONSTRUNDA DEN 7 JULI - BJÖRKVÄGEN

Så var det dags med en konstrunda igen i samband med öppen koloniträdgård. I år var det tio utställare med varierade inslag som deltog.
 
Gunilla Hammar på Björkvägen 11 hade även i år laddat upp med sin hemkokta goda marmelad. Det var citron, jordgubbs/rabarbermarmelad bland annat. Själv köpte jag en mellanstor burk med apelsinmarmelad för bara 40 kronor. Det fick bli en bra gå-bort-present till grannfrun idag, när hon bjöd in till en kaffestund.
  
 
 
Bodil Diseth huserade i Maries och Torbjörns täppa på Björkvägen 10, där hon presenterade sin bok "Statyvandringen"- boken beskriver Christian Erikssons verk i Stockholm. Tyvärr hanna jag inte tillbaka och fynda - för det var verkligen ett fyndpris dagen till ära. Bodil visade också att hon också är en konstnär genom att ha några av egna tavlor till försäljning.   
     
På Björkvägen 4, hemma hos mamma Gerd, ställde Gunilla Wennberg ut sina finstämda akvareller. På tomten fanns också möjlighet att fynda på uppställt loppisbord. Hörde minsann att någon av besökarna hade inhandlat en liten docka, som var som ny, för ett bra pris. 
 
Eftersom Gunilla höll sig undan, så får stugägare mamma Gerd Helmersson representera.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0