OSIS CARL-EINAR

Osis Carl-Einar att du inte var hemma när du nu fick "oväntat besök".

Vi var några stycken som anslöt oss till informationsmötet för nya medlemmar och vi fyllde på din nya unika gästbok rätt bra. Kommer vi fler gånger lär du få skaffa en ny ganska snart och inga andra gäster har ens fått tillfälle att vara med.

Bussigt av dig att ställa er fina nyrenoverade uteplats till förfogande för denna träff, då Sjögården var dubbelbokad och visst, studentfirande får gå före. De hade nog ändå inte fått plats hemma hos dig?;)

Om du hade varit hemma så hade du fått träffa flera nya trevliga kolonister och fått dem presenterade för dig. Här fick vi verkligen klarhet i varför vi är kolonister - vi har haft hus, vi bor i lägenhet (gärna Viken eller Orrholmen) och att det här är det "bästa i mitt liv". Att det sedan innebär en massa jobb - det känns på något sätt också kul. De flesta som var med idag har heller ingen aning vad som kommer att "komma upp" i deras trädgård så de går där i sin lilla täppa förväntansfulla.

Det var gott med hembakat bröd och det blev soprent på faten. Då är det bra att kolonister kan som alternativ använda sin obligatoriska arbetsdag till att fylla på föreningens frys med bullar och kakor.




LÖNNVÄGEN 37

Lönnvägen 37 har fått ny ägare - Camilla Nykvist har nu slutat längtat och har efter några års letande hittat sin oas. Det kändes inte tillräckligt med att vistas bara på en balkong, utan nu "klickade" det och Camilla blev kolonist. Camilla har nu flyttat in på Lönnvägen tillsammans med sina två barn Atle, 12 år, och Ella,8 år.

Tidgare ägare, och nu senast Christina och Jan Sundler, har gjort så att själva stugan inte behöver ägnas någon större tanke utan det går att ägna sig åt det exteriöra. Camilla som är intresserad av matlagning tänker nu först satsa på det lilla formatet som t ex kryddor, sallad m m. Så småningom kan det kanske bli större odlingar med produkter som kan komma att bli ingredienser i matlagningen. Det är redan någon pallkrage med odling på gång.

När nu Christina och Jan valde att sälja så är vi som närmaste granne jätteglada att ha fått Camilla och hennes två barn som nya bekantskaper och hoppas då naturligtvis att de skall trivas med oss och övrigt på kolonin.



RSS 2.0