ENEVÄGEN 32

”Huset med björken” -  Enevägen 32 har varit till försäljning och ny ägare sedan slutet av september  är Anette Berg. Nu är björken ett minne blott och Anette och hennes grannar kan se fram emot ljusa dagar till sommaren.

Anette sökte egentligen ett permanentboende  typ villa, kedje- eller radhus, men blev tipsad av en arbetskamrat om varianten kolonistuga och fördelarna med detta. Så det behövdes kanske inte någon större övertalning utan med god marknadsföring ,så är som sagt Anette ny kolonist i vår gedigna förening.  Till fördelarna nämndes att man som kolonist egentligen inte har några vinterbekymmer som snöskottning t ex och att man kan få utlopp för sitt ”gröna behov” en alldeles lagom stor tomt.   

Anette har både arbetskamrater och andra bekanta som är kolonister, men för att bekanta sig ytterligare så deltog hon i en av de arbetsdagar som har arrangerats för att klä om stolar i Sjögården. Ett piggt gäng samlades några dagar för att snygga till de stolar som , den numera avslutade, damklubben Violen skänkt till vår förening.


RSS 2.0