GLAD MIDSOMMAR

Det blev inget gemensamt midsommarfirande vid Sjögården, som det tidigare hade aviserats, utan var och en av koloniföreningens medlemmar fick ta tag i midsommaren på egen hand.
På övre området är det några familjer som för tredje året i rad firar midsommar tillsammans. Det är Kerstin och Ivar  på  Lindvägen 130, Monica och Björn på Rönnvägen 101 samt Kajsa och Tore på Rönnvägen 104 som strålar samman och ser till att äta och dricka gott hela dagen. I år startade det med en midsommarlunch bestående av massor av olika sorters sill, löjrom och mycket mera hemma hos Linders. Den lunchen varade i gott och väl ett par timmar. Lite vila emellan och sedan midsommarmiddag hemma hos Josefssons på 104 klockan 18.00 och där festades det på kolonirökt lax bland annat. Det partyt slutade inte förrän fem timmar senare. Sedan dröjer det till efterfesten - det blir Monica och Björn som står för den och då blir det kräftor. Kräftskivan avslutar säsongen för familjerna på kolonin. Det här är väl trevliga sammankomster kolonister emellan?

Familjen Lotta Söderkvist och Johan Ekstam med lilla Andreas fick representera midsommarfirandet på nedre området och de hade skapat, vad jag tror, områdets enda midsommarstång.

Där var  det dans - först åt ena hållet - och sedan fanns behov av att ta åt andra hållet. Små grodorna, och " vi går runt en enerbärabuske  fanns på repertoaren och det blev också repriser på dessa båda.



Vi var några stycken som firade midsommar på Lönnvägen 36 också. Det kan du läsa om du klickar här.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0