BJÖRKVÄGEN 4

Gerd Helmersson är ny ägare till Björkvägen 4. Från att ha varit husägare med en tomt på 4 000 m2, så är hon nu kolonistugeägare med en tomtarea på 300 m2. Lite skillnad, om jag får tycka något!  Gerd är van att syssla och pyssla med trädgård och själv tycker hon att storleken på den nya trädgården är precis lagom.

Det gick fort när Gerd bestämde sig för sin stuga. Den 15 juli sålde hon sitt hus i Kätterud och den 10 september, lagom till höstmötet, köpte hon stugan av Kurt Eriksson. Gerd har önskat sig en kolonistuga "hela livet", men det har ju inte varit aktuellt i kombination med att också ha ett hus att hålla ordning på. Det var alltså efter ett aktivt sökande bl a på Blocket som Björkvägen 4 blev hennes kap.

Gerd vilar inte på lagrarna utan är aktiv medlem i PRO - och då räcker det inte med en förening utan medlemskapet avser både Grava och "Västra" (som betyder Våxnäs, var jag tvungen att fråga).

Just nu pågår ett renoveringsarbete av det nyinköpta huset, vilket innebär snickeri och indragning av el bl a. Det betyder att just nu är inte stugan så beboelig, men till sommaren med nytt kök i focus, så tänker sig Gerd att bo i sitt nya hus hela, hela sommaren - trolig inflyttning blir i april (!?), enligt henne själv.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0