BJÖRKVÄGEN 9

Länge var stuga 9 till salu, men nu har koloniföreningen fått nya unga entusiastiska kolonister i detta hus. Camilla Håkansson och Niclas Ernebratt  med lilla sonen Melker, 6 ½ månader, blev ägare till stugan på Björkvägen i mitten på augusti och sedan dess har det varit full fart och huset har bytt skepnad utvändigt totalt. Ambitionen hos Camilla och Niclas är att få klar byggnaden utvändigt innan vintern tar vid, men de har också börjat göra vissa förändringar invändigt. De är mycket nöjda med sitt hus och bedömer det gediget, men vill ändå sätta sin egen prägel och "piff" på det.

Camilla och Niclas är inte helt obekanta med koloniområdet, då Melkers farfar Claes bor på Lönnvägen 46 inte så långt från de nyinflyttade.
Så  mysigt för farföräldrarna att få "sina" ungdomar så nära! Idag var det dock snickrande som gällde för Claes.

Vårarbetet kommer att bestå av både inom- och utomhusarbete. Inne i huset kommer ett nytt kök att ta form och utvändigt, ja där finns ju alla möjligheter nu när trädgården har legat i träda under många år. Fruktträd, kryddor och möjligen lite blommor känns så där lagom att börja med. Frukträden är tänkt att kunna ge skugga på sikt också, men redan i år så finns det en plommonskörd att ta vara på från tomtens enda(?) träd.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0