KONSTRUNDA ... IGEN

Som sagt - tio stugor var representerade med konst och annat hantverk i samband med den traditionella "Öppen trädgård-dagen". Det var främst koloniträdgårdsföreningens egna medlemmar, men det var också någon släkting eller vän till stugägaren som deltog.
 
Som här ..- Sara Rönnbäck var inte själv på plats, men fanns likväl med genom sitt sjävporträtt, Hon ställde ut i pappa Görans stuga på Skogsvägen 75. Sara går för närvarande en treårig utbildning "Fine art Statens Konstakademi"  i Oslo.
 
 
 
Lena Thor höll till i Siw Grundös stuga på Alvägen 62 och där sålde hon sina egentillverkade smycken och stickade scarves.  Där kunde jag inte gå ifrån utan att ha köpt ett lila halsband, som fick matcha min outfit för dagen.
 
 
Svante Norder har utformat kylskåpsmagneter speciellt för vårt 100 års jubileum.
 
Med hans vackra foton blir det extra trevliga minnen för detta speciella år för koloniverksamheten i Karlstad. Svante vill inte vara med själv på bild utan det var föreningens vice ordförande Jan Österberg som fick representera. Fastän kvickast upp med plånboken var Kajsa Josefsson igen.
 
 
 
 
GunBrith Nilsson på Lönnvägen 35 är lika vacker som sina tavlor. Det var många besökare som skrev i gästboken hos GunBrith och som fick smaka på mingeldricka i form av cider och pinnar som tilltugg. Gôtt! Många besökare fick alltså njuta av de finstämda akvarellerna.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0