VATTEN, BARA VANLIGT VATTEN...




ÄNTLIGEN fick vi då tillgång till sjövatten på koloniområdet denna säsong.

Skall vi TACKA kommunen att de även detta år lät oss nyttja förbindelsen från växthuset? Den investering som föreningen har varit med att betala en gång förresten. Ingen skugga över kommunen i övrigt, för de har i god tid meddelat att de tänker klippa ledningen. De skulle  å andra sidan kunnat vara oss lite mer behjälpliga att få till en ny egen ledning, men det kanske blir av nu när de ser att vi famlar. Kanske skall vi TACKA Henrik Svenneling som skrev interpellationen så att politikerna tvingas till ett agerande med svar? Eller skall vi TACKA journalisterna i VF respektive NWT som har uppmärksammat detta i media? 

Tycker att vi i alla fall skall TACKA ordförande Christina och sekreterare Göran för att de hade den goda smaken att önska oss sjövatten i 100-årspresent! Jag tror att det var det som avgjorde alltihop!

Jag tänker däremot inte tacka den som ser till att vi egentligen inte behöver något sjövatten eftersom bevattningen sker per automatik uppifrån de flesta dagarna. Idag regnar det så inivassen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0