VÄXTMARKNAD 15 AUGUSTI 2009

Så var det dags för höstens växtmarknad. Visst märks det att det är en större entusiasm när det gäller växtintresset under våren. Detta gäller både säljare och besökare. I våras när jag kom till allén där försäljningen äger rum fanns det bord som gapade tomma - då av den anledningen att det redan var slutsålt, men idag var borden tomma på grund av att säljare inte ville infinna sig. Ruschigt var det dock där det såldes blomsterlökar - där blev det goda affärer för alla parter idag, förmodar jag. Personligen tycker jag att det tar emot att börja kolla in höstens attraktioner redan nu - är det inte sommar ett litet tag till ändå?


Dam- och hobbyklubben Violen hade försäljning på sina alster, där Märta och Ulla-Britt fick representera och sälja lotter dagen till ära.


Inga Kjellin stod i soppköket där den goda höstsoppan med smörgås endast kostade 25 kronor. Inga såg ut att frysa och skulle nog ha behövt  att få sig lite av den värmande soppan själv.


Som vanligt fanns det möjlighet att köpa kaffe med bröd och Eva Sjögarne Hult boende på stuga 116 var på plats och serverade den som ville ha.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0