SKOGSVÄGEN 69

Stuga nummer 69 på Skogsvägen har fått nya ägare - Tina Bergenbrink och Leif Persson. Paret  Bergenbrink/Persson flyttade till lägenhet på  Herrhagen sedan de hade sålt sin villa nå´n gång under 2008. Det var skönt till en början, men när våren kom då kändes det att det behövdes något grönt att trampa på. Ett torp kunde ha varit alternativet, men tanken på att bli kolonist fanns där också. Fördelen med Kroppkärrs koloniområde är just närheten, i synnerhet om man som i Tina och Leifs fall,  har tonåringar som inte alltid vill följa med till föräldrarnas sommarviste.

De hade spanat in stuga 69 tidigare, men då fanns det köpare på gång och då ville de inte störa. Nu ångrade dessa spekulanter sig och Tina och Leif fick chansen och tog den.

Det var två ivriga kolonister som jag besökte denna vackra eftermiddag, så jag fick verkligen passa på att fråga ut dem i farten. Här var ingen tid att förlora. Både Tina och Leif titulerar sig konsulenter - Tina på studieförbundet Bilda och Leif inom Riksteatern.  I första hand är det nu iordningsställandet av stugan som gäller och sedan kommer de att ta upp odlandet i sin egen takt, men på Skogsvägen 69 skall det också odlas fritid.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0