LINDVÄGEN 125

AnnBritt Haraldsson bestämde sig för sin kolonistuga på Kroppkärr efter att ha testat sommarstuga och husvagn. Fördelen med kolonistuga jämfört med andra alternativ är att det finns möjligheter till social gemenskap om man så vill. AnnBritt, som bor på Orrholmen ser också fördelar att kunna cykla hit och att det även är lätt för bekanta att hälsa på. Det visar sig att hon har en del grannar från sitt fasta boende även som grannar här på kolonin.

AnnBritt har ett medfött trädgårdsintresse och använder sig av uttrycket månskensbonde och har tidigare arbetat med trädgård hos andra, men ville nu ha något eget. Hon hade rekognoserat på koloniområdena tidigare och när Lindvägen 125 nu var till salu, så skedde köpet ändå ganska spontant, då det kändes rätt och hon bedömde att det fanns en stor utvecklingspotential. Första året blir, som för så många andra, att avvakta och se vad som trädgården har att ge, men här kommer det att sättas potatis och grönsaker det är säkert.

Till vardags arbetar AnnBritt på KemLab på centralsjukhuset, där hon analyserar blodprover.  Vintertid kan det bli långfärdskridskor som gäller, men hon är också aktiv inom Friskis och Svettis som ledare.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0